Gdzie na SILOWNIE w READING ??
"Sex, Drugs & Rock'n'roll" - Przed użyciem zapoznaj się z ulotką, lub skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą.Gdzie na SILOWNIE w READING ??
przez VITAMINSHOP » 29 mar 2010, o 13:33
Jestem na ETAPIE poszukiwania silowni macie jakies pomysly????

545 Oxford Road
RG30 1HJ
Pon-Pt 11-19
Sobota 11-18
Niedziela zamkniete
Zapraszam
RG30 1HJ
Pon-Pt 11-19
Sobota 11-18
Niedziela zamkniete
Zapraszam
-

VITAMINSHOP - Posty: 26
Re: Gdzie na SILOWNIE w READING ??
przez billydanze » 29 mar 2010, o 21:58
Ja od poltora miesiaca chodze do Fitness First (The Meadway Shopping Centre).
I moze dlatego ze jestem tam bardziej w celach ogolnej odbodowy kondycji fizycznej niz masywnego przybierania tkanki miesniowej mam mieszane opinie....
Ogolnie jest dosyc tloczno i niemalze zawsze trzeba czekac na sprzet, ktorego tak za wiele nie ma.
Moze to dlatego ze najczesciej tam chodze w okolicach 19-22. Nie wiem jak jest rano czy po poludniu. Bylem za to tam 3 razy w niedziele (ok 13-15) i zawsze byly pustki.
Cwiczacy nie dbaja o przyzady, rzucaja hantle gdzie popadnie, musze dodac ze w tej kwestii obsluga jest nie lepsza, czesto po cwiczeniach oni zostawiaja je na srodku przejscia! Rowniez sprzet nie jest zbyt nowy i czesto brakuje mu czesci.
Rowniez co do jakosci swiadczonych uslug przez ich Personal Trainer mam duze zastrzezenia.
W momencie podpisania umowy dostajesz 'gratis'* (*co w zyciu jest gratis???) 3 godzinne sesje.
Umowilem sie z dwoma roznymi personal trainer i obaj z nich byli spoznieni, pomimo tego godzina skonczyla sie po 45minutach bo obydwoje mieli inne obowiazki...
Co do merytorycznych kwesti tej sesji, to rowniez stoja one pod wielkim ale...
Generalnie gosciu wytlumaczyl mi jak sie uzywa przyzadow i pokazal pare cwiczen i tyle.... Czytac po angielsku umiem wiec moglem zaoszczedzic mu pracy!
Sam zobowiazal sie do przeslania mi majla z informacjami odnosnie cwiczen i video, jednakze to dej pory tego mejla nie dostalem.
Natomiast dosc skrzetnie sugerowal ze on moze mi napisac plan cwiczen, ale to juz odplatnie.
Co do zastrzezen odnosnie sauny i lazni parowej to jedyne co moge powiedziec to ze odczuwam brak plci pieknej na ktorej oko mozna by zawiesic po skonczonym trenigu. he he ;]
Poza tym jest swietnie!
I moze dlatego ze jestem tam bardziej w celach ogolnej odbodowy kondycji fizycznej niz masywnego przybierania tkanki miesniowej mam mieszane opinie....
Ogolnie jest dosyc tloczno i niemalze zawsze trzeba czekac na sprzet, ktorego tak za wiele nie ma.
Moze to dlatego ze najczesciej tam chodze w okolicach 19-22. Nie wiem jak jest rano czy po poludniu. Bylem za to tam 3 razy w niedziele (ok 13-15) i zawsze byly pustki.
Cwiczacy nie dbaja o przyzady, rzucaja hantle gdzie popadnie, musze dodac ze w tej kwestii obsluga jest nie lepsza, czesto po cwiczeniach oni zostawiaja je na srodku przejscia! Rowniez sprzet nie jest zbyt nowy i czesto brakuje mu czesci.
Rowniez co do jakosci swiadczonych uslug przez ich Personal Trainer mam duze zastrzezenia.
W momencie podpisania umowy dostajesz 'gratis'* (*co w zyciu jest gratis???) 3 godzinne sesje.
Umowilem sie z dwoma roznymi personal trainer i obaj z nich byli spoznieni, pomimo tego godzina skonczyla sie po 45minutach bo obydwoje mieli inne obowiazki...
Co do merytorycznych kwesti tej sesji, to rowniez stoja one pod wielkim ale...
Generalnie gosciu wytlumaczyl mi jak sie uzywa przyzadow i pokazal pare cwiczen i tyle.... Czytac po angielsku umiem wiec moglem zaoszczedzic mu pracy!
Sam zobowiazal sie do przeslania mi majla z informacjami odnosnie cwiczen i video, jednakze to dej pory tego mejla nie dostalem.
Natomiast dosc skrzetnie sugerowal ze on moze mi napisac plan cwiczen, ale to juz odplatnie.
Co do zastrzezen odnosnie sauny i lazni parowej to jedyne co moge powiedziec to ze odczuwam brak plci pieknej na ktorej oko mozna by zawiesic po skonczonym trenigu. he he ;]
Poza tym jest swietnie!
I've been a weirdo every since the Doc said 'push'
brak polskich znakow od 2001....
-

billydanze - Posty: 42
przez VITAMINSHOP » 30 mar 2010, o 10:47
Dzieki za wyczerpujaca odpowiedz....
Jak popdytywalem klientow to raczej mi zachwalali ta silownie aczkolwiek wspominali ze jest dosyc tloczno..
Musze znalesc cos co by puzniej nie pukac sie w glowe!
Jak popdytywalem klientow to raczej mi zachwalali ta silownie aczkolwiek wspominali ze jest dosyc tloczno..
Musze znalesc cos co by puzniej nie pukac sie w glowe!
545 Oxford Road
RG30 1HJ
Pon-Pt 11-19
Sobota 11-18
Niedziela zamkniete
Zapraszam
RG30 1HJ
Pon-Pt 11-19
Sobota 11-18
Niedziela zamkniete
Zapraszam
-

VITAMINSHOP - Posty: 26
przez billydanze » 31 mar 2010, o 16:01
nie ma problemu...
moze opis nie wypadl najlepiej, ale takie sa me odczucia.
chyba najlepiej wpasc samemu (i poprosic by cie oprowadzili) to zobaczysz na wlasne oczy jak tam jest.
pzdr
moze opis nie wypadl najlepiej, ale takie sa me odczucia.
chyba najlepiej wpasc samemu (i poprosic by cie oprowadzili) to zobaczysz na wlasne oczy jak tam jest.
pzdr
I've been a weirdo every since the Doc said 'push'
-

billydanze - Posty: 42
przez VITAMIN-SHOP » 1 kwi 2010, o 15:16
Wlasnie PROBLEM jest w tym ze jak cie oprowadzaja po silowni to zawsze jest OK .....
A po podpisaniu kontraktu okazuje sie ze musisz czekac po 20min na sprzet!!!!!!
Dlatego jest ten temat
Co by sie nie dac zrobic w BALONA
Pozdrawiam
A po podpisaniu kontraktu okazuje sie ze musisz czekac po 20min na sprzet!!!!!!
Dlatego jest ten temat
Co by sie nie dac zrobic w BALONA
Pozdrawiam
-

VITAMIN-SHOP - Posty: 1
przez Yeciak » 29 lip 2010, o 16:54
Ja tam porponowalbym Livingwell w Hiltonie na Kennet Island, maja fajnie urzadzona silke do tego sauna mokra i sucha plus basen , plus osobna sala na aerobic lub worek bokserski jak kto woli, ceny maja rozne ale pracownicy sa naprawde pomocni i naprawde sie staraja, bylbym tez w stanie pomoc w zalatwieniu tanszego karnetu na zasadzie Friends and Family jesli jestes zainteresowany.
"If He Dies.....He Dies...." - Ivan Drago
przez Moniś » 4 sie 2010, o 20:18
A ile miesiecznie placisz ?
Mówisz, że nie jestes rasistą a i tak białe pierzesz osobno.
przez Yeciak » 5 sie 2010, o 08:37
Na F&F miesiecznie wychodzi cos kolo £25 jakos...
"If He Dies.....He Dies...." - Ivan Drago
przez Moniś » 14 minut temu
A co masz w ofercie ? Jezeli basen, silownia, sauna to ja sie chyba pisze 

Mówisz, że nie jestes rasistą a i tak białe pierzesz osobno.
Aktualnie forum przegląda
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość
- Strona główna forum
- Ekipa • Usuń wszystkie ciasteczka • Delete style cookies • Wszystkie czasy w strefie UTC