Dlaczego kobieta nie moze byc papiezem ?
Rozmowy na dowolne tematy.Dlaczego kobieta nie moze byc papiezem ?
przez prometheus » 13 mar 2010, o 09:59
'Bo przed miesiączką ma obrzęknięty mózg i ciężko jej zachować zdrowy rozsądek.
Katolickie działaczki kontra liberalne feministki. Stawiają problem: "Dlaczego właściwie kobieta nie mogłaby zostać papieżem?".
- Z powodów fizjologicznych - mówi nagle jedna z panelistek, lekarka, działaczka prawicowych ruchów pro-life Hanna Wujkowska. I opowiada, że z biologicznego punktu widzenia kobiety nie nadają się do pełnienia tej funkcji. - Tuż przed miesiączką dochodzi do swoistego obrzęku mózgu. Kobiety są tak przepełnione płynami fizjologicznymi, że ciężko im zachować zdrowy rozsądek. A co dopiero zarządzać czymś tak ogromnym, jak Kościół katolicki.'
http://wyborcza.pl/1,75248,7657185,Dlac ... iezem.html
+++ wniosek taki moje Panie, ze dopiero po menopauzi bedzie mozna starac sie zajac pozycje Benka+++
Katolickie działaczki kontra liberalne feministki. Stawiają problem: "Dlaczego właściwie kobieta nie mogłaby zostać papieżem?".
- Z powodów fizjologicznych - mówi nagle jedna z panelistek, lekarka, działaczka prawicowych ruchów pro-life Hanna Wujkowska. I opowiada, że z biologicznego punktu widzenia kobiety nie nadają się do pełnienia tej funkcji. - Tuż przed miesiączką dochodzi do swoistego obrzęku mózgu. Kobiety są tak przepełnione płynami fizjologicznymi, że ciężko im zachować zdrowy rozsądek. A co dopiero zarządzać czymś tak ogromnym, jak Kościół katolicki.'
http://wyborcza.pl/1,75248,7657185,Dlac ... iezem.html
+++ wniosek taki moje Panie, ze dopiero po menopauzi bedzie mozna starac sie zajac pozycje Benka+++
'Słowem grzechu jest ograniczenie' A.C.
-

prometheus - Posty: 175
Re: Dlaczego kobieta nie moze byc papiezem ?
przez kinia12 » 13 mar 2010, o 11:15
Od razu wiadc komu kiedys musiała ta pani doradzac takich bzdur to dawno nie słyszałam
.Panoew też często mają obrzeg i czesto nie myslą mózgiem
. 
.Panoew też często mają obrzeg i czesto nie myslą mózgiem
. 
przez prometheus » 13 mar 2010, o 12:27
czesto pojawia sie spore zgrubienie mniej wiecej w polowie ciala ktoro przejmuje dowodzenie nad nami 

'Słowem grzechu jest ograniczenie' A.C.
-

prometheus - Posty: 175
przez Aishka » 15 mar 2010, o 08:50
Żeby było fajniej babka jest lekarzem, choć skoligacona z LPR, co co nie co tłumaczy
hmm ciekawe czy jak ma miesiączkę, to nie przyjmuje pacjentów? Przecież taki "obrzęknięty" mózg, który oczywiście zakłócałby procesem zarządzania Kościołem, to chyba groźna rzecz. Tak lekarka zagraża pacjentom.
hmm ciekawe czy jak ma miesiączkę, to nie przyjmuje pacjentów? Przecież taki "obrzęknięty" mózg, który oczywiście zakłócałby procesem zarządzania Kościołem, to chyba groźna rzecz. Tak lekarka zagraża pacjentom.
Aktualnie forum przegląda
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość
- Strona główna forum
- Ekipa • Usuń wszystkie ciasteczka • Delete style cookies • Wszystkie czasy w strefie UTC